Blog

 

E-commerce web sajt i kako napraviti u 10 koraka?

E-commerce web sajt i kako napraviti u 10 koraka?

E-commerce web sajt i kako napraviti u 10 koraka? Vodič za početnike koji žele e-commerce web sajt Dobrodošli na naš vodič, kako napraviti e-commerce web sajt. Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje i iskoristite rastući trend online prodaje, na pravom ste...

opširnije
Vodič za početnike o Google oglasima

Vodič za početnike o Google oglasima

Vodič za početnike o Google oglasima za 2024.Pokušaćemo da Vam u ovom tekstu vodič za početnike o Google oglasima kažemo sve što treba da znate o Google oglasima (ranije poznatim kao Google AdWords, a danas kao Google Ads) kako biste podigli Vaše poslovanje. Nije...

opširnije
Najbolji WordPress plugin za izradu web sajta!

Najbolji WordPress plugin za izradu web sajta!

Najbolji WordPress plugin za izradu web sajta!Ako tražite koji je najbolji WordPress plugin za izradu web sajta, na pravoj ste stranici. Preporučićemo Vam koji su plugin-ovi vredni pažnje 2024. godine. Postoji bezbroj plugin-ova za WordPress, ali velika većina je...

opširnije
Šta je SEO?

Šta je SEO?

SEO? Ovde je sve što treba da znate o optimizaciji web sajta za pretraživače!Pa da počnemo... SEO je skraćenica od Search Engine Optimization i najjednostavnije objašnjenje bi bilo da je to proces optimizacije web sajta za pretraživače kako bi web sajt imao što bolju...

opširnije
Koliko košta Google Ads?

Koliko košta Google Ads?

Koliko košta Google Ads?Koliko košta Google Ads je dobro pitanje koje čujemo na početku svakog razgovora kada je u pitanje oglašavanje na Google-u. Razumemo da svaki klijent u startu želi da zna koliko košta Google Ads za njegovu kampanju. Dobra vest je to što svako...

opširnije
Da li Vam zaista treba web sajt?

Da li Vam zaista treba web sajt?

Da li Vam zaista treba web sajt? Da, ako želite da proširite svoje poslovanje i dosegnete veliku publiku. Prisustvo na mreži postaje iz godine u godinu sve važnije. Veliki broj preduzeća i pojedinaca koriste internet kako bi se što bolje predstavili svojoj publici....

opširnije
Izrada sajta u 7 koraka

Izrada sajta u 7 koraka

Izrada sajta u 7 koraka!Svako ko poželi da ima svoju web stranicu možda nema tehničko znanje da to sam da napravi. Ali ne brinite, mi ćemo Vam u ovom tekstu razjasniti šta je najbitnije kada se radi izrada sajta. Danas je to mnogo lakše nego nekada. Pre nego što...

opširnije
Ultimativni vodič za Google Ads

Ultimativni vodič za Google Ads

Ultimativni vodič za Google Ads! Sve što treba da znate.Ako imate budžet koji je namenjen za reklamu, onda ne postoji bolje mesto nego Google Ads. Tu možete savršeno da usmerite reklame samo na svoju publiku, bez rasipanja na korisnike koje Vaša roba ili usluge ne...

opširnije
SEO optimizacija sajta

SEO optimizacija sajta

Da li znate šta je SEO optimizacija sajta?SEO je skraćenica reči Search Engine Optimization i predstavlja optimizaciju web sajta za pretraživače kao što su Google, Bing, Yahoo, Duck Duck Go i mnogi drugi. To je umetnost da se Vaša web stranica približi što bliže prvom...

opširnije

Dobrodošli na SmartThink Blog!

Hvala Vam na poseti ovoj stranici. Na Smart Think Blog-u ćemo pokušati da Vam pružimo korisne savete, uputstva, trikove i najnovije aktuelnosti iz sveta digitalnog marketinga. Bićemo fokusirani na teme kao što su izrada web sajtova, SEO optimizacija i Google Ads oglašavanje.

Ali na neki Vaš predlog rado ćemo se dotaći neke druge teme iz oblasti digitalnog marketinga. Pokušaćemo da Vam iznesemo što više zanimljivih činjenica, a sve informacije i tekstovi će biti objavljeni upravo na Blog stranici.

Biće nam drago da nam pošaljete na e-mail neku temu koju biste voleli da obradimo.

Tako ćemo sigurno obraditi neke trendove koji nam nisu na prvu zapali za oko. Prenećemo Vam ključne trendove, tips and tricks i koje alate Vam od srca preporučujemo. Promene u digitalnom svetu se dešavaju svaki dan i ako želimo da ostanemo ili postanemo dobri, moramo ih pratiti.

Naučićete puno stvari koje Vam mogu pomoći da pružite sjajno iskustvo svojim posetiocima.

Mi pomažemo brendovima da postanu online lideri!

To je srž našeg posla.Ako budete čitali pažljivo naše tekstove pružiće Vam se prilika da shvatite kako taj svet zapravo funkcioniše. Istražićemo kako je danas digitalni marketing postao zlatni rudnik za sve oblike trgovine. Potrebno je sebe dobro predstaviti i uspeh će doći pre ili kasnije.

Ako želite online uspeh, ovo je stranica namenjena Vama.

Digitalni marketing je vrlo širok pojam i postoji puno načina da privučete kupce. To je praksa koja ide od nečeg uopštenog ka nečem očiglednom i potrebno je više stvari koje funkcionišu zajedno da bi se ostvario cilj.

A cilj je kod većine, prodaje robe ili usluga!

Po svim statistikama vidimo da online trgovina ima veliki rast iz godine u godinu. Mnogi misle da je kasno da se uključe u borbu na mreži, ali to je greška. Sa dobrim radom i saradnicima možete postići ugled i dobru poziciju vrlo brzo.

Ako niste znali, više od 50% kupaca pre kupovine se informiše preko Google-a. Sad zamislite koliko gubite kupaca ako niste na prvoj stranici Google-a.

Samo za vreme kovida su porudžbine preko interneta gotovo udvostručene.

Na SmartThink Blog stranici pružimo Vam korisne savete, uputstva, trikove i najnovije aktuelnosti iz sveta digitalnog marketinga.

Pratite nas!

Blog na web sajtu Smart Think smo pokrenuli sa našom novom web stranicom. Zamislili smo je kao mesto gde možemo pisati neformalne tekstove, koje mogu razumeti ljudi kojima ovo nije sfera poslovanja.

Nesebično ćemo sa Vama da podelimo ono što znamo, jer u ovom slučaju dobija samo onaj ko više daje, a ne ko više uzima.

Zato želimo na Blog stranici da podelimo znanje i iskustvo sa Vama.

I da znate da sve postove pišu naši zaposleni!

To znači da o nekoj temi piše samo onaj ko je u to upućen i ko ima veliko znanje na tu temu. Zato će Vam oni biti uvek na usluzi!

Nemojte se ustručavati već im šaljite predloge za sledeći tekst. Kod nas svako ima svoju nišu o kojoj može da piše.

Naš cilj će biti da Vam isporučimo dobro napisan sadržaj koji ćete moći lako da razumete i primenite u svom poslovanju. Trudićemo se uvek da Vam pružimo najbolje rešenje, a ne najjeftinije.

Jer naš fokus je na vrednosti i zato svaki posao gledamo na duge staze. Mi gledamo iz ugla šta je najbolje za Vas i šta će Vam doneti najveći profit!

A Vi se potrudite da primenite novostečeno znanje.

Pa zato, čitajte naše postove!

PIŠITE NAM

Opišite kakvu uslugu želite a mi ćemo da Vam napraviti ponudu

Izrada web sajtova

Nema Vas na internetu, Vi praktično ne postojite. Pretraživači su postali prvo mesto na kojem Vaši potencijalni klijenti ili kupci traže rešenje za svoj problem.

SEO optimizacija

SEO optimizacija unapredjuje kvalitet web sajta i povećava količinu organskog saobraćaja od pretraživača ka Vašem web sajtu.
Šta je SEO? To je skraćenica od Search Engine Optimizationi predstavlja optimizaciju web sajta za pretraživače

Google Ads oglašavanje

Google Ads oglašavanje je toliko unapredjeno da gotovo ne postoji format, ekran ili kanal gde ne može da se prikaže Vaš oglas u okviru Google platforme.

Kontakt

8 + 15 =

Kontakt info

Bose Milićević 8,
11000 Beograd

+381 63 221 770

info@smartthink.rs

Pratite nas